Minimize Distraction

Schoolyear creëert een klimaat waar leerlingen met succes kunnen leren en werken

Ons verhaal

Schoolyear is ontstaan vanuit een vraag van middelbare scholen naar een nieuw soort Classroom Manager. Deze scholen wilden graag de voordelen van digitale leermiddelen omarmen, maar stuitten hierbij op het probleem dat dit ook een nieuwe afleidingsbron introduceert in de les. Meer dan 80% van de docenten gaf aan dat hier een oplossing voor moest komen.

Schoolyear onderschrijft de noodzaak voor een Classroom Manager, maar wil daarbij de privacy van de leerling niet schenden. De oplossing is daarom simpel: de docent geeft een lijst met toegestane applicaties en websites tijdens de les en Schoolyear minimaliseert de rest.

Hoogste niveau

We streven naar het hoogste niveau. Alles wordt in eigen huis ontwikkeld om de beste kwaliteit en stabiliteit van onze producten te kunnen waarborgen.

Didactiek

Bij iedere beslissing en update stellen we ons de vraag of deze bijdraagt aan de kwaliteit van het (digitaal) onderwijs.

Service

Elke school is uniek en vereist een persoonlijke aanpak. Wij geloven in een duurzaam en transparante samenwerking waarin we samen meer voor elkaar krijgen dan alleen.

intuïtief

Onze tools zullen altijd intuïtief en eenvoudig blijven zodat de docent zich volledig op de les kan blijven focussen.

661

Leerlingen

145

Docenten

Benieuwd naar de werking van Schoolyear?

Vraag gelijk een demo of terugbelverzoek aan en ontdek de mogelijkheden voor uw school.

Terugbelverzoek Plan demo